Рекламация

Отказа от стока

По чл. 55 от ЗЗП всеки потребител има право да се откаже от закупената стока в срок от 14 работни дни от датата на покупката. Опаковката на стоката, както и самата стока не трябва да бъдат повредени и/или използвани от клиента. Разходите по транспорта за доставка по връщане на стоката се поемат от Клиента.

Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

  • Доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
  • Цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена.
  • При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката, Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.
  • Клиентът има право, без да дължи обезщетение, да се откаже от сключения договор в срок 7 дни, считано от деня, следващ получаването на стоката. В този случай, Клиентът трябва да върне стоката в запазена оригинална опаковка и с ненарушена цялост. При неизпълнение на това условие онлайн магазин за обувки GOTTI си запазва правото да не приеме върнатата стока и съответно да не изплати направените разходи при закупуването й от Клиента.


Дефекти, даващи основание за рекламации

  • Сцепване на кожата
  • Пречупване на ходилото
  • Разцепено ходило
  • Разкъсан шев на лицето
  • Падане на форта
  • Повредени ципове


Рекламация при явни дефекти се предявява в рамките на 3 работни дни след закупуването на стоката, а при скрити дефекти - при откриването им, но не по-късно от срока на гаранцията им. Разходите по връщането на продукт, свързан с рекламация и изпращането на нов в периода на гаранция се поемат от производителя. При дефекти вследствие неправилна експлоатация, производителят не приема рекламация! Рекламация се приема само при представяне на Гаранционната карта!

Гаранция

Търговската гаранция е в сила от 30 (тридесет) дни от датата на закупуване на стоката и е валидна само на територията на Република България. При отстраними дефекти, обувните артикули се отремонтират в срок от 20 дни.

Условия за ползване и конфиденциалност на личните данни

Търговската марка GOTTI е представлявана от фирма "СИЛВЕР ГРУП" ЕООД. Фирмата си запазва правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална към момента на поръчката. Цените на продуктите в онлайн магазина за обувки могат да се различават от тези в търговската мрежа. Всяка информация, станала известна при покупка от магазин за обувки GOTTI се използва само и единствено за осъществяване на самата нея.Свали формуляр за връщане