Доставка

Благодарение на GOTTI Вие имате възможност да закупите избраните от Вас обувки онлайн, както и да се възползват от всички промоции и намаления. За да поръчате онлайн, е необходимо да създадете свой профил.

Можете да потърсите и помощ по телефона директно от нашите консултантни: 0899 88 28 28. В магазинът се приемат и поръчки, направени по телефон. С цел по-качествено обслужване онлайн магазин за обувки GOTTI препоръчва създаването на профил за пазаруване. Продуктовата гама на магазина е разделена на 2 основни подраздела - "Дамска колекция" и "Мъжка колекция", като съответно във всеки от тях ще откриете подкатегории за по-лесно и бързо намиране на желаните модели обувки. Поръчката чрез сайта на онлайн магазин за обувки GOTTI продължава в следните кратки стъпки:

  • След като харесате даден модел изберете желания от Вас номер и натиснете бутон Купи. По този начин Вашият продукт вече е добавен в кошницата за пазаруване. По аналогичен начин можете да закупите различни по вид и брой артикули.
  • В страницата на пазарската количка (Кошница) имате възможно да изтриете даден продукт, както и да промените размера на поръчаното количество. Тук можете и да приложите своя купон за отстъпка (ако разполагате с такъв) като въведете кода на като въведете кода съответното поле и натиснете бутона „Приложи“.
  • Продължете напред с бутон Поръчай, който се намира в долния десен ъгъл на страницата на пазарската количка или се върнете назад с бутон Продължи пазаруването.
  • В следващия екран ще се появи страницата с Поръчка в една стъпка. Тук създавате своя профил или ако вече сте създали такъв финализирате поръчката с бутон Изпрати поръчката.
  • Доставката се осъществява чрез куриерска фирма ЕКОНТ, като към момента това е единственият начин на доставка.
  • Начинът на плащане е чрез наложен платеж на фирмата куриер.
  • След като въведете всички изискуеми данни натиснете бутона Изпрати поръчката. Вашата поръчка е приета, очаквайте телефонно обаждане от наш оператор, за да потвърдите поръчката.


Доставка

Доставката се осъществява чрез куриерска фирма ЕКОНТ като срокът за доставка е от от 1 до 3 работни дни. Всички пратки, независимо от вида и количеството си, се изпращат до адрес или офис на територията на България, за сметка на клиента. Срокът за доставка на поръчаните стоки започва да тече от момента на потвърждаване на поръчката. При невъзможност поръчката Ви да бъде изпълнена поради изчерпана наличност или други причини, ще бъдете уведомени. Поръчки, направени в един и същи ден от един потребител, могат да бъдат изпратени като една пратка, като това трябва да се спомене допълнително в полето за свободен коментар. В случай, че получените от Вас обувки не отговарят на желания от Вас размер, можете да ни ги изпратите обратно на следващия ден, за да ги подменим с правилния размер. Разходите по връщането и изпращането са за сметка на клиента.